peterrojder.blogg.se

my world

Röjning?

Publicerad 2019-08-13 00:22:05 i Dagen som gick,

Dagen började som vanligt med slöhet framför datorn. Regnet fick mig inte riktigt på humör för att göra något.
Lite senare på dagen gick jag i ala fall ut efter en skur och krattade ihop äpplen som låg på marken i några högar. Det började givetvis regna igen så jag blev blöt och gick in.
Mat.
Lite omotiverad började jag se på hur jag ska ha det med ljus på altanen och vid ingången. Funderingarna gick åt det hållet att jag kommer att behöva lite brädor för att bygga något sätta fast lamporna i.
En koll bakom garaget gav inget så jag gick upp på garagevinden. För att se vad som fanns där började jag flytta undan tomkartonger och annan bråte som samlats under åren. Ganska snart tröttnade jag och bestämde mig för att allt tomt skulle bort. 
Jag slängde helt enkelt ut det.
Det mesta var lätt så jag brydde mig inte om att flytta undan bilen och allt annat som står framför garaget utan det fick hamna i en stor hög. Ovanpå saker och huller om buller.
Efter en stund insåg jag att jag kanske skulle fundera på hur jag skulle komma ner igen om jag slängde ut för mycket. En titt ner gjorde att jag avbröt kastandet.
Det var nog läge att plocka undan det mesta innan jag fortsatte?
Inne på vinden hade jag lagt alla flyttkartonger och liknande åt sidan men det fick ligga kvar tills vidare.
Så jag gick ner och tog en titt från andra hållet.
Det började småregna igen så det var bäst att få in det i garaget. 
Upp och stängde luckan och sen bort med stegen. När jag lyfte in det i garaget grovsorterade jag det en aning. Det får bli minst en tur till tippen i morgon.
Jag hittade också några helt oanvända kartonger som jag la "i en särskild hög för sig". De sparar jag nog i källaren tillsammans med de andra av samma sort.
Brädorna som behövs får jag nog åka och köpa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PR_50

Jag heter Peter Röjder och är en pensionär som slöskriver på lediga stunder. Ofta mitt i natten.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela