peterrojder.blogg.se

my world

Chicagoresan 5. Lake Forest

Publicerad 2017-06-26 23:38:10 i Resor,

17:e Måndag

Idag blev det en promenad ner till centrum av Lake Forest till att börja med. Tomas var upptagen med "sjukt barn" så han hade annat att göra. Det blev en knapp timmes promenad och sen satt vi på Starbucks och hängde tills Tomas kom. Alla bilder är från promenaden.
Ett ganska typiskt hus från det område Tomas är i. Husen är stora och ser ut som om de byggts i omgångar av någon som gillar riktigt tillkrånglade planlösningar. 
Det är ganska platt runt Lake Forest. Vi passerade järnvägen på vår lilla promenad och man kunde nästan se jordytans krökning kändes det som. Likadant åt andra hållet.
Sen är det kanske lite andra krav för att något ska kallas för skyddad natur? Den här skylten står vid gångvägen bredvid en fyrfilig väg och under fytra kraftledningar.  
För säkerhets skull stod skyltarna ungefär var femtionde meter så att man inte skull glömma bort hur skyddat området var. 
När vi kom närmare centrum passerade vi en skola där skolbussarna stod i rad och väntade på att eleverna skulle komma ut. Alla bussarna har samma stil även om de är olika stora.

När Tomas kom blev det bil till Qudoba och något slags tacos. Inte riktigt min smak men de andra tyckte det var ok. Sen blev det en stund med lite allmänt drällande. Vi var till Hawthorne Mall med diverse butiker men det blev nte mycket handlat. Inget alls närmare bestämt för min del. 
Fotograferande har nästan dött ut.
Men det är ju drygt två dagar kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PR_50

Jag heter Peter Röjder och är en nybliven pensionär som slöskriver på lediga stunder. Oftast mitt i natten.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela