peterrojder.blogg.se

my world

Fredag

Publicerad 2018-11-23 23:52:35 i Dagen som gick,

Idag blev det inte mycket praktiskt gjort.
Jag vaknade 7.30.
För omväxlings skull vaknade jag inte mer än två gånger på natten. Jag testade igår med att inte äta något efter 19 och inte ta några tabletter mot värken. Det kan vara inbillning men jag har fått för mig att tabletterna gör att jag sover ännu sämre än vanligt.
Sen har det mesta av dagen gått åt till att fundera på en ny dator till Sofia och att sortera in kvitton på rätt ställe bokföringsmässigt. Det ledde till en del överföringar till Sofia och mig för saker till studion som vi betalat med våra egna kort men det är nog avklarat nu.
 
För övrigt har veckan handlat om lite dans på onsdag kväll och en del arbete i studion onsdag-torsdag.
Det visade sig att Jag och I-M fick ta hand om rätt mycket på onsdagsdansen för Ulla var bortrest och Staffan var ganska krasslig. Men det gick bra.
I studion närmar det sig. Det mesta är förberett.
Vi fick hjälp förra veckan med en del elsaker och att få upp en till kabelskena på kontoret. Sen har jag tagit bort alla onödiga krokar på kabelskenorna och vi tog bort ett av lysrören i studion. En matta har hamnat under bordet och vi har provhängt några lampor för att se hur det ser ut. (Varje gång vi är till IKEA blir det en till lampa verkar de som?)
Över bordet blir det nog tre mindre lampor. Höjden får vi testa.
Lysröret över skrivtavlan får vara kvar tills vidare.
Åt andra hållet ska det bli lite av en fikahörna och ett skrivbord.
Över fikahörnan vill Sofia ha två olika lampor så de är dithängda.
Skrivbordet kommer nog att bli ett vinkelbord med huvudsakliga arbetsytan där det lilla bordet står nu. Frågan är om det ska vara två stora lampor och ett lysrör där? I det hörnet kan det vara bra med mer dagsljusfärgad belysning.
I studion har vi möblerat om lite och tagit ner lysröret som satt över bakgrunderna.
Det ska in ett sminkbord, en spegel och lite annat innan det är klart. Lite bilder på väggarna och annan "reklam" blir det väl också.
Så det jag ska se till att få gjort nu är att ansluta lamporna, få dit ett skrivbord och antagligen en dator med skärm.

Jag åt inget sent ikväll heller och har inte tagit något smärtstillande. Kvällsmaten blev motti med lingonsylt. Bilden blev ganska märklig och det verkar som om sylten reflekterade ljuset och mobilen inte riktigt klarade av det?
Nu är det i alla fall sovdags.
Jag får se om det blir något gjort med studion i morgon. Jag behöver hjälp med att få upp delarna till skrivbordet från källaren.
Annars har jag en del annat att göra om lusten faller på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PR_50

Jag heter Peter Röjder och är en pensionär som slöskriver på lediga stunder. Ofta mitt i natten.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela